Navštívte kúpalisko:Tatralandia Liptovský Mikuláš

NETKY.SK • 13 August 2014, 14:00 • 2 min
Navštívte kúpalisko:Tatralandia Liptovský Mikuláš

BRATISLAVA - Aquapark Tatralandia je najväčší akvapark na Slovensku a jeden z najväčších v strednej Európe. Nachádza sa 2 km na severozápad od centra Liptovského Mikuláša v mestskej časti Ráztoky, na severnom brehu vodnej nádrže Liptovská Mara.

slovakia

left justify in out

Zdrojom termálnej vody je vrt, z ktorého prúdi na povrch voda z hĺbky vyše 2 500 m s teplotou 60,7 °C. Je v nej časť morských vôd z mora, ktoré bolo na území Liptovskej kotliny zhruba pred 40 miliónmi rokov. Minerálna voda Tatralandie blahodárne pôsobí na pohybové a dýchacie ústrojenstvo.

Súčasťou rozsiahleho areálu je štrnásť bazénov s teplotou vody do 38 °C, 28 tobogánov a vodných šmýkačiek.

 

Okrem toho sa tu nachádza keltský saunový svet Tatra-Therm-Vital, Wellness Paradise s ponukou wellness procedúr, krytý tropický komplex Ostrov pirátov z Karibiku, Summer City s letnými atrakciami (nafukovacie hrady, profitrampolíny, Weet Footbal, Blue Lagoon, Minitarzania, Vláčik Tralaláčik,...).

 

Súčasťou je aj ubytovací komplex Holiday Village Tatralandia so 155 bungalovmi a apartmánmi.

 

Hosťom sú v areáli k dispozícii stravovacie zariadenia, minimarket, zmenáreň, detský kútik, bowling, 3D golfový simulátor, 5D kino, požičovňa športových potrieb, športoviská,...

 

Otváracie hodiny:

Po-Ne: 9:00-21:00

 

Vstupné:

Dospelí: 23 eur

Deti: 15 eur

Študent, ZŤP, dôchodca: 20 eur




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies