Navštívte kúpalisko: Patince

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 14:00 • 2 min
Navštívte kúpalisko: Patince

BRATISLAVA - Letné termálne kúpalisko Patince sa nachádza 15 km od Komárna smerom na Štúrovo pri najjužnejšej obci Slovenska, Patince. Areál sa nachádza v oblasti najdlhšieho slnečného svitu a najvyšších teplôt nameraných na území našej republiky.

slovakia

left justify in out

Rekreačný areál bol vybudovaný v okolí termálneho prameňa, ktorý vyviera z hĺbky 160–170 m a má teplotu 27 stupňov celzia.

 

Letné termálne kúpalisko Patince disponuje nasledovnými bazénmi, ktoré sa napĺňajú jedine termálnou vodou z termálneho prameňa: športový bazén, detský bazén, rekreačný neplavecký bazén, sedací bazén, plavecký bazén.

 

Teplota vody v bazénoch je 24 - 33 °C. Celková kapacita letného termálneho kúpaliska je 3150 návštevníkov.

 

Wellness centrum poskytuje nadštandardnú ponuku relaxačných procedúr vrátane klasických masáží, kúpeľov, zábalov, celotelových kozmetických ošetrení. V saunovom svete nájdete 4 druhy sáun, ľadový relax, Kneippov kúpeľ a jacuzzi.

 

Okrem bazénov môžu návštevníci využiť umelo vybudované jazero s plochou 2 ha, ktoré slúži na pestovanie vodných športov, člnkovanie, jazdu na vodných bicykloch a poskytuje priestor aj milovníkom rybolovu.

Pre priaznivcov športu sú v areáli vybudované moderné športové ihriská, beach-volejbalové, minigolfové ihrisko a tenisový kurt.
 

 

Otváracie hodiny:

Po-Pia: 7:30-20:00 h

 

Vstupné:

Dospelí: 5 eur

Deti: 2,50 eur

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies