Návštevnosť kúpalísk bola v lete podpriemerná

NETKY.SK • 15 September 2014, 17:03 • 2 min
Návštevnosť kúpalísk bola v lete podpriemerná

BRATISLAVA - Návštevnosť kúpalísk so sezónnou prevádzkou bola počas tohtoročnej kúpacej sezóny podľa Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR podpriemerná.

slovakia

left justify in out

Väčšina sezónnych bazénov, ako aj prírodných kúpalísk svoju prevádzku už ukončila alebo tak plánovala urobiť k dnešnému dátumu.
     

K 12. septembru zostalo v prevádzke celkovo 67 kúpalísk s 261 sezónnymi bazénmi. "Väčšina prevádzkovaných sezónnych bazénov je však už súčasťou kúpalísk s celoročnou prevádzkou. Prevádzka výlučne sezónnych kúpalísk, ktoré nedisponujú vnútornými objektmi, je prerušovaná v závislosti od počasia," informuje ÚVZ SR.
     

Žiadne sezónne kúpaliská a bazény už nie sú v prevádzke v okresoch Pezinok, Levice, Ilava, Považská Bystrica, Púchov, Banská Bystrica, Brezno, Rimavská Sobota, Rožňava, Spišská Nová Ves, Trebišov a Košice.
     

Aktuálne informácie o stave sledovaných prírodných a umelých kúpalísk na Slovensku možno nájsť na webovej stránke ÚVZ SR www.uvzsr.sk a na stránkach regionálnych úradov verejného zdravotníctva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona