Návštevníkom Pohody prerezali gumy na autách

NETKY.SK • 12 Júl 2015, 22:30 • 2 min
Návštevníkom Pohody prerezali gumy na autách

TRENČÍN - Návštevníkom Pohody pred odchodom z najväčšieho slovenského hudobného festivalu nadránom poprerezávali gumy na autách.

slovakia

left justify in out

Podľa svedkov išlo o vyše stovku automobilov a situáciu momentálne rieši polícia, ktorá postupne prijíma ďalšie oznámenia. Útočník, či prípadní útočníci, prerezali na autách viacero gúm, aby návštevníkom nepomohla ani rezerva.

 

Pohoda je najväčším slovenským hudobným festivalom. Koná sa v Trenčíne, a to už 19. rok, z toho od roku 2004 na miestnom letisku. Zakladateľom festivalu je Michal Kaščák, spevák hudobnej legendy z 80. rokov, trenčianskej kapely Bez Ladu a Skladu. V súčasnosti ho navštevuje okolo 30-tisíc ľudí.

 

"Po tom, čo sme zistili, že sa niečo takéto udialo, sprístupnili sme priestor letiska odťahovej službe. Po niekoľkých hodinách bola situácia vyriešená. Napriek tejto zlej správe a nepochopiteľnému skutku nás potešilo, že si poškodení ľudia navzájom pomáhali, čo len umocnilo charakter nášho festivalu,” uviedli v stanovisku pre agentúru SITA organizátori festivalu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies