Návštevníkom MS v Brazílii nebude hroziť nedostatok ubytovacích miest

NETKY.SK • 24 August 2012, 06:55 • 2 min
Návštevníkom MS v Brazílii nebude hroziť nedostatok ubytovacích miest

Návštevníkom MS v Brazílii nebude hroziť nedostatok ubytovacích miest - Futbal Brazílii nehrozí počas futbalových majstrovstiev sveta (MS) v roku 2014 a olympijských hier (OH) 2016 nedostatok hotelov. Informoval o tom štátny úradník zodpovedný za prípravu

slovakia

left justify in out

imgBrazílii nehrozí počas futbalových majstrovstiev sveta (MS) v roku 2014 a olympijských hier (OH) 2016 nedostatok hotelov. Informoval o tom štátny úradník zodpovedný za prípravu krajiny na tieto dve športové podujatia.
      Podľa ministra športu Alda Rebelou sa chystá brazílska vláda investovať do tohto sektoru veľké peniaze. Tisíce návštevníkov by tak nemali ostať bez strechy nad hlavou. Naopak hlavnou obavou je nadbytočné množstvo izieb.
      Podľa Rebeloa Rio de Janeiro už preukázalo svoje schopnosti v oblasti organizácie veľkých podujatí a je presvedčený, že aj ostatné mestá si budú počínať dobre. Nedostatok ubytovacích priestorov bol doposiaľ jednou z hlavných hrozieb Brazílie pred MS a OH.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies