Návštevníci Tatier zaútočili na domáceho, spôsobili škody v stovkách eur

NETKY.SK • 26 Apríl 2021, 13:36 • 2 min
Návštevníci Tatier zaútočili na domáceho, spôsobili škody v stovkách eur

Dvaja 63-roční muži z obce Badín a z Košíc prevracali na ceste pri jazere Nové Štrbské pleso parkovacie zábrany. Okolo nich prechádzal na osobnom vozidle muž zo Štrby, ktorý sa opýtal čo robia a prečo poškodzujú cudzí majetok.

slovakia

left justify in out

Ich vyčíňanie si všimol 37-ročný muž zo Štrby, ktorý prechádzal okolo na aute. „Mužov sa opýtal, čo robia a prečo poškodzujú majetok obce. Nastala slovná výmena názorov, muži vulgárne nadávali tomuto vodičovi a prišlo aj na fyzické útoky,“ informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. J

 

Jeden z útočníkov udrel muža rukoväťou lyžiarskej palice a druhý ho kopol lyžiarkou do nohy. Nasledovala aj rana päsťou. Následne vzal jeden z mužov nôž a prepichol vodičovi prednú a zadnú pneumatiku. Zadržaným mužom bolo vznesené obvinenie z prečinu poškodzovanie cudzej veci a z prečinu výtržníctva. Obvineným hrozí až trojročné väzenie.

 

VÝTRŽNÍCI V TATRÁCH Dvaja muži (obaja vo veku 63 rokov) prevracali na ceste pri jazere Nové Štrbské pleso parkovacie...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Prešovský kraj Pondelok 26. apríla 2021


Policajná hliadka oboch agresívnych mužov zadržala, umiestnila ich do cely policajného zaistenia. "Ich dychové skúšky mali pozitívny výsledok, obaja približne 1,7 promile," uvádza polícia na sociálnej sieti.

 

Zadržaným mužom bolo vznesené obvinenie z prečinu poškodzovanie cudzej veci a z prečinu výtržníctva. Obvineným hrozí až trojročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona