Návštevníci Liptov Festu prekonali rekord v klobúkovom tanci

NETKY.SK • 23 Júl 2016, 19:05 • 2 min
Návštevníci Liptov Festu prekonali rekord v klobúkovom tanci

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Slovenský rekord v klobúkovom tanci sa dnes podarilo prekonať 90 účastníkom festivalu Liptov Fest v Areáli vodného slalomu Ondreja Cibáka v Liptovskom Mikuláši.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala manažérka pre komunikáciu a PR Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Liptov Katarína Šarafínová.

 

Liptov Fest je podľa riaditeľky OOCR Región Liptov Dariny Bartkovej podujatím o regióne, s Liptákmi, ale nielen pre Liptákov. "Je pre všetkých, ktorým tento región učaroval a tiež pre tých, ktorých srdce si chceme ešte len získať. Našou snahou preto bolo dostať na jedno miesto všetko, čím je Liptov typický. Zábavu, dobré jedlo aj zážitky," uviedla Bartková.

 

Program bol pripravený najmä pre rodiny s deťmi, ale aj adrenalínových nadšencov, milovníkov dobrého jedla a hudby. Deti zabavilo divadlo, filmová cestička, štvorkolky a cyklistická dráha s prekážkami.

 

Nechýbali liptovskí zbojníci a najnovšie zvieracie prírastky z kontaktnej zoo. Milovníci remesiel si mohli skúsiť tkanie či paličkovanie. "Láska k Liptovu ide aj cez žalúdok. Preto sme prichystali gastro show aj školu varenia," doplnil predseda predstavenstva OOCR Región Liptov Ján Blcháč.

 

Program dnes večer doplní nočný beh mestom Night Run. "Svojou vzdialenosťou a takmer nulovým prevýšením je doslova pre každého. Komu nestačí päťkilometrový okruh, môže sa prihlásiť na desaťkilometrovú trasu," dodal Michal Velner z organizačného tímu podujatia.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies