Návšteva nočného klubu bola pre Grealisha osudná, vedenie Aston Villa ho preradilo do rezervy

NETKY.SK • 26 November 2015, 14:43 • 2 min
Návšteva nočného klubu bola pre Grealisha osudná, vedenie Aston Villa ho preradilo do rezervy

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Aston Villa Birmingham vyradilo z prvého tímu talentovaného stredopoliara Jacka Grealisha, ktorého minulý víkend prichytili v nočnom klube.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný Grealish si vyrazil do nočného klubu v Manchestri iba pár hodín po prehre 0:4 s Evertonom. Jeho zamestnávateť reagoval a preradil mladíka do rezervy, kde bude v najbližšom čase trénovať. "Musí sa správať ako profesionál a v tomto prípade tak u Jacka nebolo," povedal pre BBC tréner Aston Villy Remi Garde. "Problém je, že chýbal v tímovom autobuse pri návrate zo zápasu. Nebude za nás hrať, čo už je samo o sebe dostatočný trest pre futbalistu. Možno podnikneme aj ďalšie kroky," dodal. Aston Villa sa nachádza na samom dne tabuľky Premier League, keď v 13 zápasoch sezóny získala iba päť bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies