Členovia realizačného tímu do 21 rokov, dostali tvrdé tresty, niektorí sa už v repre neobjavia!

NETKY.SK • 3 December 2014, 11:09 • 2 min
Členovia realizačného tímu do 21 rokov, dostali tvrdé tresty, niektorí sa už v repre neobjavia!

BRATISLAVA - Výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu (SFZ) navrhol podľa informácií denníka Nový Čas členom realizačného tímu reprezentácie do 21 rokov tvrdé tresty za kauzu, ktorá vrhla zlý tieň na národný tím.

slovakia

left justify in out

Lekár tímu Peter Kišška a masér Štefan Balla podľa Nového Času doživotne nedostanú šancu na pôsobenie pri reprezentačných kolektívoch, Dávid Vailing nebude môcť dve kvalifikačné obdobia vykonávať funkciu technického vedúceho mužstva. Návrhy ešte prerokuje na svojom zasadnutí disciplinárna komisia SFZ.

 

Hráči, ktorí sa zúčastnili na zápasoch 4. septembra proti Škótsku, 10. a 14. októbra proti Taliansku v rámci kvalifikácie o postup na ME 2015, nebudú mať na základe rozhodnutia VV SFZ vyplatené štartovné. "Výkonný výbor SFZ uložil generálnemu sekretárovi Slovenského futbalového zväzu Jozefovi Klimentovi vypracovať písomný podnet podľa čl. 72 ods. 2 Disciplinárneho poriadku SFZ na začatie konania disciplinárnej komisie SFZ voči členom realizačného tímu U 21 Dávidovi Vailingovi (technický vedúci SR "21"), Petrovi Kišškovi (lekár SR "21") a Štefanovi Ballovi (masér/kustód SR "21"). Tí sa mali dopustiť vážneho porušenia stanov SFZ, ktorým bolo poškodené dobré meno slovenského futbalu i Slovenského futbalového zväzu," uvádza sa v oficiálnom komuniké zo zasadnutia na webe SFZ. 

 

Niekoľko slovenských futbalových reprezentantov do 21 rokov i členov realizačného tímu tohto mužstva sa po spomenutom kvalifikačnom vystúpení proti Škótsku (1:1 v Senci) a októbrových barážových dueloch proti Taliansku (1:1 v Zlatých Moravciach, 1:3 v Reggiu Emilia) údajne dopustilo výtržností pod vplyvom alkoholu. Futbalisti podľa anonymného pisateľa listu, ktorý dostali viaceré médiá a Slovenský futbalový zväz, vystrájali v hoteli v Senci. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies