Návrhár Tom Ford si vzal za muža novinára Richarda Buckleyho

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 10:01 • 2 min
Návrhár Tom Ford si vzal za muža novinára Richarda Buckleyho

NEW YORK - Americký módny návrhár Tom Ford a novinár Richard Buckley sú manželia. Päťdesiatdvaročný rodák z texaského Austinu to prezradil v rozhovore pre britskú edíciu mesačníka Vogue.

slovakia

left justify in out

"Na škole som stratil veľa kamarátov. Skôr by som mal povedať, viac ako polovicu mojich najbližších priateľov. Richard, s ktorým tvorím pár už 27 rokov, si tiež v živote prešiel podobnými strasťami. Ale teraz sme manželia a je to úžasné. Vzali sme v USA," povedal.

 

Dvojica, ktorá spolu vychováva syna Alexandra Johna Buckleyho Forda, sa spoznala ešte v 80. rokoch minulého storočia počas módnej prehliadky, pričom krátko po tom spolu začali žiť. 

 

Tom Ford sa preslávil prácou pre módne domy Gucci alebo Yves Saint Laurent, ktoré vďaka nemu začali prekvitať, a tiež vlastnou značkou nesúcou jeho meno. V roku 2009 uviedol do kín svoj zatiaľ jediný celovečerný film Single Man, v ktorom Colin Firth stvárnil homosexuála vyrovnávajúceho sa so smrťou dlhoročného partnera. Firth vďaka tejto úlohe získal napríklad cenu BAFTA a tiež nominácie na Oscara či Zlatý glóbus. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona