Navrátilová predpovedá aj mužskej dvojhre dva víťazné sety

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 16:03 • 2 min
Navrátilová predpovedá aj mužskej dvojhre dva víťazné sety

LONDÝN - Martina Navrátilová očakáva, že jedného dňa sa aj zápasy mužskej dvojhry na grandslamových tenisových turnajoch budú hrať na dva víťazné sety ako ženské. K tomuto záveru ju priviedlo extrémne fyzické vypätie a s tým súvisiace výpadky špičkových hráčov.

slovakia

left justify in out

"Zápasy sú také vyčerpávajúce, že začínam byť presvedčená o nutnosti prechodu na dva víťazné sety. Inak začnú tenistov vynášať z dvorcov na nosidlách. Vždy tu boli zranenia, ale tento rok sa situácia vyhrotila," povedala osemnásťnásobná grandslamová šampiónka vo dvojhre Navrátilová. Deväť z týchto titulov pochádza z wimbledonskej trávy.

"Rafael Nadal bol osem mesiacov mimo. Andy Murray vynechal pre chrbát Roland Garros. Novaka Djokoviča trápi členok. Všetci museli stráviť na dvorcoch viac času ako ostatní. Udierajú do loptičky silnejšie, behajú rýchlejšie. Po päťsetovom zápase by sa bežný človek spamätával mesiace, je to ako bežať maratón špirintom. Tenistov o deň, dva čaká ďalšie stretnutie," poukázala Američanka s českým pôvodom Navrátilová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies