Návrat Velez-Zuzulovej na svahy! Slovenská lyžiarka potvrdila štart v Lenzerheide

NETKY.SK • 24 Január 2018, 16:21 • 2 min
Návrat Velez-Zuzulovej na svahy! Slovenská lyžiarka potvrdila štart v Lenzerheide

Bratislava - Slovenská lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová sa vráti do súťažnej dráhy v nedeľňajšom slalome vo švajčiarskom Lenzerheide. Vo Svetovom pohári sa tak predstaví prvýkrát od záveru vlaňajšej zimy.

slovakia

left justify in out

Jej prvé preteky olympijskej sezóny by mali byť generálkou na Pjongčang. "V nedeľu sa postavím na môj očakávaný štart slalomu v Lenzerheide. Každý deň po operácii bol pre mňa nový zážitok, ani ja, ani moje okolie nevedelo, čo nás čaká. Nik s tým na svete nemal skúsenosť. Som si vedomá, že moja momentálna športová výkonnosť nie je identická s vlaňajšou, ale každým novým dňom a novým tréningom sa krok po kroku približujem. Viem, táto pretekárska sezóna je moja posledná a rozlúčku bez toho, aby som nestála na štarte pretekov Svetového pohára, si po toľkých rokoch neviem ani predstaviť," napísala slovenská pretekárka na facebooku.

 

Velez-Zuzulová pauzovala od septembrovej operácie zraneného kolena. Nakoniec však stihla návrat ešte pred zimnými olympijskými hrami v Pjongčangu práve v generálke v Lenzerheide. Slalom na ZOH sa pôjde 14. februára.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona