Návrat Thiaga Alcantaru je v nedohľadne

NETKY.SK • 4 September 2014, 13:47 • 2 min
Návrat Thiaga Alcantaru je v nedohľadne

MNÍCHOV - Španiel v službách Bayernu Mníchov Thiago Alcantara naposledy odohral súťažný futbalový zápas 29. marca a stav jeho zraneného kolena neveští nič dobré.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný stredopoliar mal podľa pôvodných plánov stihnúť začiatok tejto sezóny. Nestihol a dĺžka jeho absencie už začína znepokojovať aj vedenie Bayernu. "Naozaj nevieme povedať, ako dlho bude liečba ešte pokračovať. Dátum jeho návratu sa nedá stanoviť. Vývoj situácie okolo neho je vskutku nešťastný," konštatoval pre Kicker športový riaditeľ úradujúceho bundesligového šampióna Matthias Sammer.

 

Thiago prestúpil do Bayernu vlani v lete ako akvizícia vtedy nového trénera Pepa Guardiolu. Pre zranenia však odohral odvtedy vo všetkých súťažiach iba 25 zápasov, strelil tri góly. Bavorom navyše v strede poľa chýbajú aj Bastian Schweinsteiger a ďalší Španiel Javi Martínez, ktorý je po operácii ľavého kolena. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies