Návrat skupiny Destiny's Child?! Bývalé členky spolu nahrali pieseň

NETKY.SK • 22 Máj 2014, 12:33 • 2 min
Návrat skupiny Destiny's Child?! Bývalé členky spolu nahrali pieseň

NEW YORK - Bývalé členky už nefungujúcej skupiny Destiny's Child spolu nahrali pieseň. Beyoncé a Kelly Rowland pomohli kolegyni Michelle Williams so skladbou Say Yes, ktorá je prvým singlom z jej očakávaného albumu Journey to Freedom.

slovakia

left justify in out

V novinke je možné počuť aj sestru Beyoncé Solange Knowles, ktorá s formáciou spolupracovala aj v minulosti. Speváčky tento týždeň v meste Maplewood v štáte New Jersey už k piesni Say Yes nakrúcali aj video.

 

Destiny's Child vznikli v roku 1990 v texaskom Houstone. Spomínané trio tvorilo najznámejšie zloženie skupiny. Formácia vydala debutovú eponymnú nahrávku vo februári 1998 a o rok na to ponúkli aj druhý album The Writing's on the Wall. S treťou štúdiovkou Survivor (2001) po prvý raz dobyli americký rebríček Billboard 200. Okrem toho na trh uviedli albumy 8 Days Of Christmas (2001) alebo Destiny Fulfilled (2004). Na konte majú hity ako Bills, Bills, Bills, Say My Name, Jumpin', Jumpin', Independent Women Part I, Survivor, Bootylicious, Lose My Breath alebo Soldier (feat. T.I. a Lil Wayne). Za svoju tvorbu získali niekoľko cien Grammy a predali viac ako 60 miliónov kópií nahrávok. Od roku 2006 jednotlivé členky pôsobia na scéne sólovo. Michelle Williams zatiaľ fanúšikom a fanúšičkám ponúkla albumy Heart to Yours (2002), Do You Know (2004) a Unexpected (2008). 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies