Návrat Škrtela do Anglicka je nereálny, ani keby sa ozvala Chelsea

NETKY.SK • 28 Jún 2017, 15:57 • 2 min
Návrat Škrtela do Anglicka je nereálny, ani keby sa ozvala Chelsea

ISTANBUL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel sa nevráti do anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

Hráčov agent Karol Csontó poprel fámy o tom, že by 32-ročný stopér mal po roku strávenom v tureckom klube Fenerbahce Istanbul znova brázdiť trávniky na Britských ostrovoch. V minulých dňoch sa v súvislosti so Škrtelom spomínal interes troch klubov z "kolísky futbalu" - Swansea City, Newcastlu United a Stoke City.

 

"Martinov odchod nie je vôbec reálny. Deväť rokov v Premier League stačilo, do Anglicka by nešiel, ani keby sa ozvala Chelsea... V Istanbule je šťastný," povedal šéf agentúry Stars and Friends .

 

Škrtel prišiel do Istanbulu minulý rok po osemročnom pôsobení v FC Liverpool. Pri Bospore má ešte dva roky platný kontrakt a Csontó si myslí, že ho aj dodrží.

 

"Som si tým takmer istý. Nemá veľký význam, aby sa po roku opäť sťahoval. K podmienkam, aké má vo Fenerbahce, by sa teraz ani platovo pravdepodobne nedokázal nikto priblížiť," myslí si popredný slovenský hráčsky agent.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies