Návrat Kaka z Realu Madrid do AC Miláno dostal finančné trhliny

NETKY.SK • 22 Január 2013, 12:44 • 2 min
Návrat Kaka z Realu Madrid do AC Miláno dostal finančné trhliny

Návrat Kaka z Realu Madrid do AC Miláno dostal finančné trhliny - Futbal Real Madrid a AC Miláno predbežne ukončili rokovania o zimnom prestupe brazílskeho futbalistu Kaka. Návrat kanárika na San Siro dostal trhlinu kvôli finančným nezrovnalostiam.

slovakia

left justify in out

img

Real Madrid a AC Miláno predbežne ukončili rokovania o zimnom prestupe brazílskeho futbalistu Kaka. Návrat kanárika na San Siro dostal trhlinu kvôli finančným nezrovnalostiam.  
      Tridsaťročný ofenzívny stredopoliar má na futbalovom trhu cenu okolo 16 miliónov eur. "Obchod nevyšiel," cituje agentúra dpa viceprezidenta milánskeho klubu Adriano Galliani. "Vzdali sme sa tejto alternatívy z finančných dôvodov. Myslím, že momentálne zostaneme na tom, tak ako doteraz. Napokon v posledných 13 ligových dueloch nazbieral náš tím viac bodov ako súperi."
      Pri rokovaniach nedošlo k dohode ani v prípade hosťovania do roku 2014, pretože by bolo pre madridský klub nevýhodné. Kaka, ktorý má na štadióne San Bernabeu platný kontrakt do roku 2015, dokonca súhlasil, že v Miláne bude mať ročný príjem 6 miliónov eur, čo je o tri milióny menej, ako mal v Madride.
      Kaka opustil Miláno v roku 2009 po šiestich sezónach za 65 miliónov eur. V osobnej štatistike má taliansky titul zo Serie A, triumfoval aj v Lige majstrov a na MS klubov.  
      Miláno prejavilo v zime eminentný záujem aj o talianskeho reprezentanta Maria Balotelliho. Kontroverzný 22-ročný futbalista je hráčom Manchestru City a jeho trhová cena sa pohybuje okolo 37 miliónov eur.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies