Návrat Ibrahimoviča do Man Utd môže byť podľa Mourinho reálny

NETKY.SK • 11 August 2017, 15:09 • 2 min
Návrat Ibrahimoviča do Man Utd môže byť podľa Mourinho reálny

Manchester - Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič by mohol aj v novej sezóne obliekať dres Manchestru United. Naznačil to tréner "červených diablov" José Mourinho.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný útočník pôsobil na Old Trafford v uplynulej sezóne, v apríli si však privodil vážne zranenie kolena a v závere absentoval v zostave tímu. United mal na Ibrahimoviča právo opcie, ktoré sa však rozhodol neuplatniť. V súčasnosti Ibrahimovič naberá sily na dovolenke na Sardínii spolu s rodinou a agentom Minom Raiolom.

 

 

O opätovnom pôsobení Ibrahimoviča na Old Trafford sa v súčasnosti špekuluje čoraz viac, zvlášť po tom, čo takmer celú rehabilitáciu strávil v centre United v Carringtone, ktoré postavili pre akadémiu Manchestru. "Nemá žiadnu zmluvu, ale je bližšie k Manchestru. Možno u nás zostane," vyhlásil Mourinho.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies