Návrat hviezd do UFC potvrdený!

NETKY.SK • 5 August 2014, 11:30 • 2 min
Návrat hviezd do UFC potvrdený!

LAS VEGAS - Už v januári sa na udalosti UFC 183 uskutoční jeden z najväčších superfightov v historií UFC. Dve veľké hviezdy iných váhových kategórii sa po svojom návrate postavia tvárou v tvár. Ide konkrétne o Nicka Diaza, ktorý sa stretne s bývalou svetovou jednotkou MMA a dlhoročným šampiónom strednej váhy Andersonom Silvom. Tento Zápas bol oficiálne potvrdený na 31 januára 2015.

slovakia

left justify in out

Zakladateľ organizácie UFC Dana White tvrdí, že tento zápas má veľký potenciál stať sa najsledovanejším zápasom v histórii. Zatiaľ však ešte nie je jasné v akej váhe sa tento zápas uskutoční no podľa neoficiálnych informácii by malo ísť o zápas v strednej váhe. Pred týmto zápasom mal Diaz veľmi vysoké nároky na financie a povedal, že ak nedostane aspoň 500 000 dolárov do zápasu nepôjde. Dana White mu sľúbil podiel z pay per wiev ( platené sledovanie UFC online  z celého sveta) čo by malo pokryť jeho požiadavku. 

 

Nick  Diaz (26-9-1) sa naposledy stretol v titulovom zápase proti St-pierrovi, kde po 5 kolách prehral na body. Po tomto zápase vtedy Diaz vyhlásil koniec kariéry. Medzičasom sa ho UFC snažilo dostať kvôli jeho popularite, ale Nick vždy trval na platových podmienkach, ktoré sa UFC podarilo splniť až teraz. Nick po tejto dohode podpísal zmluvu na 2 zápasy.

 

Anderson Silva (33-6), ktorý minulý rok utrpel dve prehry s Chrisom Weidmanom  sa môže konečne vrátiť na scénu. V prvom titulovom zápase prehral na knockout, kde po jeho šaškovaní dostal tvrdý úder na bradu a Weidman mu vzal opasok.  Druhý zápas skončil však pre Silvu oveľa horšie nakoľko po nepodarenom lowkicku utrpel hrôzostrašnú zlomeninu nohy , ktorá ho  na niekoľko mesiacov vyradila z hry. Anderson je však už asi 6 týždňov späť v plnej tréningovej forme a doháňa zmeškané. Ak sa mu podarí zvíťaziť v tomto zápase bude mať možnosť opäť bojovať o titul . 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies