Návrat Gina van Kessela do AS Trenčín

NETKY.SK • 2 Február 2015, 14:04 • 2 min
Návrat Gina van Kessela do AS Trenčín

TRENČÍN - V slovenskom futbalovom tíme AS Trenčín, ktorému patrí po jesennej časti Fortuna ligy a devätnástich odohraných kolách 2. miesto v tabuľke s 37 bodmi, privítajú "starého známeho" hráča.

slovakia

left justify in out

Holanďan Gino van Kessel ohlásil návrat do kádra mužstva úradujúceho vicemajstra spod Hradu Matúša Čáka. Dvadsaťjedenročný krídelník (nar. 9. marca 1993) v rámci hosťovania z Ajaxu Amsterdam nastrieľal v drese AS v sezóne 2013/2014 solídnych 10 gólov, vlani v auguste ho však získal do svojich radov na dva roky francúzsky druholigista AC Arles-Avignon.

 

"Prvotný interes prišiel od samotného hráča. Van Kessel sa s vedením francúzskeho klubu dohodol na rozviazaní zmluvy, v súčasnosti je voľný hráč. Gino prejavil záujem vrátiť sa do Trenčína, kde to už dokonale pozná. Do hry o jeho služby sme potom vstúpili aj my," informoval v pondelok popoludní agentúru SITA generálny manažér trenčianskeho klubu Róbert Rybníček a doplnil: "Pre nás je smerodajné, že Gino chce hrať opäť v našom klube. S Van Kesselom sa ešte budeme rozprávať, ale myslím si, že nič už nezabráni tomu, aby si znovu obliekol náš dres. My by sme chceli zmluvu na 2,5 roka. Pre AS Trenčín bude Gino určite veľkým prínosom a tímu výrazne pomôže." 

 

Rodák z Alkmaaru pôsobil v seniorskej kategórii v spomenutom Ajaxe Amsterdam, okrem Trenčína hosťoval aj v holandskom mužstve Almere City. Naposledy hral za spomenutý Arles-Avignon, ktorému patrí momentálne v Ligue 2 posledné 20. miesto so 14 bodmi - má deväbodové manko na záchranu v tejto druholigovej súťaži. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies