Návrat dvojice Kraus a Marcin: Opäť sa stretli v jednom televíznom programe

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 17:59 • 2 min
Návrat dvojice Kraus a Marcin: Opäť sa stretli v jednom televíznom programe

BRATISLAVA - Veľký návrat dvoch hviezd na jedno pódium čaká na televíznych divákov, Peter Marcin a Andy Kraus, známi humoristi, herci a scenáristi, sa po rokoch opäť stretli pred kamerami v programe Neskoro večer. Fanúšikovia tejto legendárnej humoristickej dvojice sa rozhodne majú na čo tešiť.

slovakia

left justify in out

Peter Marcin a Andy Kraus tvorili pred pár rokmi nerozlučnú dvojicu, diváci ich spoznali najmä vďaka megaúspešným televíznym reláciám Uragán a Susedia, ktoré v minulosti na obrazovkách trhali rekordy sledovanosti. Po dlhšej odmlke sa stretli na nakrúcaní novej časti zábavnej šou Neskoro večer, ktorú moderuje Peter Marcin. Andyho Krausa si moderátor pozval do svojej šou ako hosťa, a tak ich po rokoch uvidia diváci opäť spolu na jednom pódiu.

 

"Tento rok máme 15. výročie Uragánu. Myslím si, že je to pekná príležitosť, aby sme sa s Andym stretli a trochu pospomínali na staré časy. Preto som sa rozhodol, že ho pozvem do svojej šou a som rád, že pozvanie prijal. Pre divákov programu Neskoro večer máme pripravené prekvapenie, viac neprezradím, verím však, že našich fanúšikov potešíme," uviedol pre médiá dôvody stretnutia Peter Marcin.

 

"Bude to určite príjemný večer. Dúfam, že divákov nesklameme a budú sa dobre baviť," dodal k spolupráci Andy Kraus.   V sobotu (30.5.) večer na Jednotke budú na sedačke pre pozvaných v zábavnej šou Neskoro večer sedieť okrem Andyho Krausa aj líder kapely DESmod Mário Kuly Kollár a sokoliar Alojz Kaššák.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies