Návrat do rokov šesťdesiatych

NETKY.SK • 22 Máj 2016, 12:58 • 2 min
Návrat do rokov šesťdesiatych

BRATISLAVA - Zdá sa vám, že nosíte oblečenie, v ktorom vyzeráte ako šedá myška? Zmeňte to. Vyskúšajte hippie štýl. Je pohodlný, nápaditý, má šmrnc a nie je ťažké zohnať dobré kúsky.

slovakia

left justify in out

Farebná čelenka, krásne rozviate šaty a niekoľko kožených náramkov na rukách? Tak s týmto výberom budete neprehliadnuteľná a originálna.  

 

Vyskúšajte svoje obľúbené šaty v páse obmotať šatkou. Dôležité ej vybrať vhodnú farbu aby ste ladili.

obrazok

Táto móda je veľmi pohodlná pretože je všetko voľné, nič nikde netlačí, žiadne topánky na podpätku a žiadny umelý materiál. A nemusíte ani riešiť, či všetko spolu ladí, pretože šesťdesiate roky boli hlavne o voľnosti a sem tam nejaký nedostatok sa neriešil.

 

Ďalšou výhodou je, že hippie štýl pristane každej žene. Aj tej, ktorá práve nenosí konfekčnú veľkosť S. Voľné veci všetko výborne zakryjú.

obrazok

Zabudnite na drahé značkové veci a vyrazte do sekáču. Tam zaručene nájdete tie kúsky čo hľadáte a za pár drobných.

 

Cez leto budete tento štýl obliekania milovať. Stačia vám dlhé farebné sukne, nejaké tielko a hnedá kožená bundička a je z vás pravá "hippie žena".
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies