Návrat Davida Silvu sa blíži, možno nastúpi proti Bayernu

NETKY.SK • 6 December 2013, 16:49 • 2 min
Návrat Davida Silvu sa blíži, možno nastúpi proti Bayernu

LONDÝN - Špílmacher anglického futbalového vicemajstra Manchestru City David Silva by sa mal vrátiť do zostavy "The Citizens" v budúcotýždňovom zápase Ligy majstrov na ihrisku Bayernu Mníchov. Španielsky reprezentant vynechal predchádzajúcich päť duelov City pre zranenie lýtkového svalu.

slovakia

left justify in out

"Už v pondelok by mohol byť úplne zdravotne v poriadku. Uvidíme, ako na tom bude v sobotu a nedeľu. Podľa vývoja sa potom rozhodneme, či ho nominujeme na stretnutie s Bayernom," povedal na piatkovej tlačovej konferencii tréner manchesterského klubu Manuel Pellegrini.

Trojnásobný anglický majster Manchester City nastúpi v sobotu v rámci 15. kola Premier League na pôde Southamptonu. Pellegriniho zverenci už majú istotu postupu do osemfinále Ligy šampiónov, v utorňajšom záverečnom súboji si to rozdajú s futbalistami Bayernu Mníchov o konečnú prvú priečku v D-skupine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies