Navracsics oznámil, že je kandidátom na eurokomisára

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 18:41 • 2 min
Navracsics oznámil, že je kandidátom na eurokomisára

BUDAPEŠŤ - Maďarský minister zahraničných vecí a vonkajších ekonomických vzťahov Tibor Navracsics dnes na Twitteri oznámil, že bude kandidátom Maďarska na post komisára Európskej komisie.

slovakia

left justify in out

"Odteraz som ja kandidátom Maďarska do Európskej komisie. Je to veľká pocta," napísal v angličtine 48-ročný politik vládnej strany Fidesz.
     

Denník Népszabadság dnes uviedol, že je čoraz viac zrejmé, že maďarským eurokomisárom bude Navracsics. Podľa denníka by jeho nominácii nebránil ani predseda Európskej komisie Jean-Claude Juncker.
     

Ak by Navracsics v novembri odišiel do Bruselu, bol by s necelými piatimi mesiacmi vo funkcii po zmene režimu najkratšie slúžiacim šéfom maďarskej diplomacie. Podľa Népszabadságu ako jeho nástupcu spomínajú najčastejšie štátneho tajomníka tohto rezortu - Pétera Szijjártóa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies