Návod: Prsia sa dajú zväčšiť aj bez plastiky, fitnesska ukázala ako na to

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 18:17 • 2 min
Návod: Prsia sa dajú zväčšiť aj bez plastiky, fitnesska ukázala ako na to

BRATISLAVA - Ak ste niekedy snívali o väčšom poprsí, ale nechcete ísť pod nôž, fitness trénerka Nikki DiSanto má pre vás bezbolestné riešenie.

slovakia

left justify in out

Nikki trvá na tom, že prsia sa dajú posilniť a zväčšiť aj prirodzene, no treba vedieť ako.

 

Kľúčom k bohatej hrudi sú podľa nej tri cvičenia, o ktoré sa so ženami celého sveta podelila na youtubovom kanáli Fat Sucks.

 

"Treba si uvedomiť, ktoré svaly treba posilniť, na to aby sme dosiahli, čo chceme. Pre nás sú na hrudníku najdôležitejšie tri svaly, spodný, stredný a horný, pričom všetky sú rovnako dôležité, na to aby sa poprsie zdvihlo a vytvarovalo,“ vysvetľuje a odporúča každý cvik opakovať v troch sériach po 12 opakovaní.

 

Prvé cvičenie: Ľahnite si chrbtom na lavičku, tak aby rukám nič nezavadzalo. Zoberte si závažie podľa svojich možností a schopností, napr. s váhou 2 až 5 kg. Ruky majú byť zahnuté a vodorovne s podlahou, viď obrázok nižšie a pohybujte nimi hore-dole 12x v každej sérii. Medzi každým opakovaním si nechajte pauzu 30 sekúnd.

 

img

 

img

 

Druhé cvičenie: Rukami sa oprite o lavičku tak, aby boli mierne za chrbtom, pričom zadok sa neopiera ale drží vo vzduchu. Nikki zdôrazňuje, že hlava sa nemá natáčať do strán ale má byť rovno. V tejto polohe sa na rukách pohybujte hore-dole v troch sériách.

 

img

 

 

Tretie cvičenie sú klasické kliky. Tu treba dbať na to aby ste telo držali rovno. Nie je správne ak je zadok príliš hore alebo naopak nízko pod úrovňou zvyšku tela.

 

Ak sa vám tieto cvičenia zdajú príliš ľahké, vyskúšajte a uvidíte, Nikki sľubuje, že exekt pocítite.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies