Návod na šťastie

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 11:00 • 2 min
Návod na šťastie

BRATISLAVA – Závidíte ľuďom okolo vás, ktorí sú plní pozitívnej sily a len žiaria? Prečítajte si návod, ktorý vám prinesie dávku šťastia, spokojnosti a pohodu do vašich všedných dní. Na šťastie sa nečaká a v žiadnom prípade neprichádza samo, je to optimistický stav vašej mysli.

slovakia

left justify in out

Berte život s radosťou a nadhľadom

Zaujímate sa skôr o život iných ako o ten svoj? Prestaňte riešiť to, že vašu kamarátku opäť povýšili aj keď to nechápete. Nestresujte sa tým, že sa všetkým darí a vy ako jediná máte predurčenú smolu. Naučte sa brať životné príbehy s nadhľadom a nebojte sa ich tu či tam trošku zľahčovať. Nie vždy je všetko podľa plánu ale ak budete brať všetky neúspešné pokusy moc vážne a drasticky, čaká vás život v nekonečnej depresii.

Čakáte na toho pravého ale asi neexistuje

Vidíte okolo seba zamilované páry a iba vám sa láska vyhýba? Neseďte doma na gauči a začnite žiť, vypnite romantické filmy a nadýchnite sa života. Želáte si jazdiť na koni alebo sa naučiť španielčinu, ktorá vás baví? Prihláste sa na kurz a robte to, čo vás napĺňa. Ak sa stále naháňate za láskou väčšinou ju nechytíte. Ona väčšinou chodí po špičkách a vtrhne do života vo chvíli, keď to budete najmenej čakať. Možno sa na kurze zoznámite s charizmatickým lektorom alebo chlapíkom, ktorý je na jazyky úplne „ľavý“ ale má ten najkrajší úsmev.

Pomáhajte druhým a rozmaznávajte sa

Chcela ste vždy chlpatého kamoša na prechádzky ale v byte si ho nemôžete dovoliť? Nevadí, každý problém má svoje riešenie. Zájdite do útulku a nájdite si tam svojho „parťáka“. Nie len, že si splníte prianie ale zároveň sa budete cítiť skvele, že pomôžete a urobíte radosť inde. Možností je hneď niekoľko a šanca pomoc druhým je tu vždy.

Je skvelé, že pomáhate tam, kde je to potrebné. Ale nezabúdajte na seba a pravidelne sa rozmaznávajte na všetky možné spôsoby. Doprajte si hriešne luxusnú čokoládu, drahé šperky alebo pobyt s kamarátkou alebo sestrou v kúpeľoch. Začnite sa mať rada a vedzte, že si taký komfort určite zaslúžite.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies