Navarro vraj Ronalda úmyselne nezranil

NETKY.SK • 13 November 2012, 07:49 • 2 min
Navarro vraj Ronalda úmyselne nezranil

Navarro vraj Ronalda úmyselne nezranil - Futbal Futbalový obranca UD Levante David Navarro uviedol, že neúmyselne lakťom zranil útočníka Realu Madrid Cristiana Ronalda, ktorý pre tržnú ranu nad ľavým okom odstúpil z nedeľňajšieho ligového zápasu. Ronaldo

slovakia

left justify in out

img

Futbalový obranca UD Levante David Navarro uviedol, že neúmyselne lakťom zranil útočníka Realu Madrid Cristiana Ronalda, ktorý pre tržnú ranu nad ľavým okom odstúpil z nedeľňajšieho ligového zápasu. 

Ronaldo dal proti Levante v 21. minúte úvodný gól zápasu, ale cez polčas ho striedali pre zhoršené periférne videnie. "Bola to nešťastná náhoda. Nemal som žiadnu snahu spôsobiť ujmu Cristianovi Ronaldovi. Takéto situácie sa niekedy v zápasoch stávajú a ľutujem, že som ho zranil. Opakujem však bolo to absolútne neúmyselné," povedal 32-ročný Navarro, ktorý sa skontaktoval s Ronaldom a zaželal mu skoré uzdravenie.

Navarro však rozhodne nie je žiadne neviniatko. Španielsky športový denník však publikoval niekoľko video záberov na svojej internetovej stránke, v ktorých sa zapájal do incidentov práve Navarro. V marci 2007 ešte v drese FC Valencie sa zaplietol do hromadnej bitky s hráčmi Interu Miláno. Navyše, stredopoliarovi Nicolasovi Burdissovi zlomil nos a dostal od UEFA stop na sedem mesiacov.

Ronaldo nebude hrať v prípravnom stretnutí za Portugalsko v Gabone.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona