Navaľný upozornil na odhalenie zatajovanej Putinovej dcéry

NETKY.SK • 31 Január 2015, 16:02 • 2 min
Navaľný upozornil na odhalenie zatajovanej Putinovej dcéry

MOSKVA - Jedna z utajovaných dcér ruského prezidenta Vladimira Putina žije pod pseudonymom Tichonovová a spolupracuje s moskovskou univerzitou.

slovakia

left justify in out

Podľa v piatok zverejnených informácií portálom britského denníka Daily Telegraph na vec upozornil Putinov politický rival, trestne stíhaný bloger Alexej Navaľný. Ten na svojom konte na sieti Facebook zverejnil správu ruskej nezávislej vysielacej stanice RBC. Tá informuje o projekte rozšírenia moskovskej univerzity v hodnote stoviek miliónov dolárov. Na príbuzenský vzťah šéfky organizácie ku prezidentovi však nepoukázal, to urobil až Navaľný slovami: RBC (sú super!) včera objavili Putinovu dcéru vo vedeckej komisii moskovskej štátnej univerzity". Podľa agentúry Reuters viaceré zdroje potvrdil, že Katerina Vladimirovna Tichonovová je naozaj Putinovou dcérou.

 

Ruský prezident si svoj osobný život prísne stráži. Verejne známy je iba jeho rozvod s dlhoročnou manželkou Ľudmilou. Známe je aj to, že spolu majú dve dcéry - 28-ročnú Jekaterinu a 29-ročnú Mariju. Druhá menovaná údajne do minuloročnom zostrelení malajzijského lietadla s desiatkami Holanďanmi na palube na východe Ukrajiny údajne musela opustiť Holandsko. Väčšina Rusov však ani nevie, ako prezidentove dcéry vyzerajú, podotýka Daily Telegraph.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona