Naughty Boy spolupracuje so Zaynom Malikom

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 17:51 • 2 min
Naughty Boy spolupracuje so Zaynom Malikom

LONDÝN - Britský rapper a producent Naughty Boy spolupracuje s členom formácie One Direction Zaynom Malikom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný hudobník prezradil v rozhovore pre britský denník The Sun, že výsledok nahrávania s 22-ročným spevákom bude možné počuť na jeho novom albume. "Nemôžem poprieť fakt, že sme spolu robili na nejakej hudbe. Zayn bude hosťovať na mojom ďalšom albume. Robili sme nejakú muziku a bola to zábava. Je to len akýsi vedľajší projekt a nemyslím si, že je na tom niečo zlé. Pre Zayna je to dobré, pretože môže ukázať, čo naozaj dokáže. Nemyslím si, že sa v jeho skupine môže naplno prejaviť, pretože je tam päť ľudí a musí to byť nejako vyvážené," uviedol rapper.

 

Naughty Boy, občianskym menom Shahid Khan, je známy aj vďaka spolupráci so speváčkou Emeli Sandé. Jeho hudobný talent v minulosti využili aj Leona Lewis, JLS, Cheryl Cole, Jennifer Hudson, Alesha Dixon či Tinie Tempah. Predvlani v auguste vydal debutový album s názvom Hotel Cabana, z ktorého pochádzajú single Wonder, Lifted, Think About It a tiež hit La La La. Nahrávka sa v britskom albumovom rebríčku dostala najvyššie na druhú priečku. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies