Nathan Sykes zverejnil videoklip k piesni Famous

NETKY.SK • 18 Október 2016, 13:51 • 2 min
Nathan Sykes zverejnil videoklip k piesni Famous

LONDÝN - Anglický spevák Nathan Sykes zverejnil videoklip k piesni Famous. Dvadsaťtriročný interpret sa v retro klipe predstavil ako herec, ktorý sa na pľaci zamiloval do svojej kolegyne v podaní Madison Iseman.

slovakia

left justify in out

Pieseň sa bude nachádzať na spevákovom debutovom albume Unfinished Business, ktorý plánuje vydať 4. novembra. Nahrávka bude obsahovať dvanásť piesní, medzi nimi sú aj single Kiss Me Quick, Over and Over Again a Give It Up.


Nathan Sykes sa preslávil v skupine The Wanted, s ktorou vydal albumy The Wanted (2010), Battleground (2011) a Word of Mouth (2013). Všetky tri nahrávky sa dostali v UK Charte do Top 10. Sykes nahral v roku 2013 dueto Almost Is Never Enough s Arianou Grande, s ktorou spolupracoval aj na prerábke spomínanej piesne Over and Over Again. Tá sa stala jeho doteraz najúspešnejším singlom, keďže sa vlani v britskom singlovom rebríčku umiestnila na ôsmej priečke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies