Nathan Sykes prežíval počas písania I Can't Be Mad ťažké časy

NETKY.SK • 6 September 2016, 10:02 • 2 min
Nathan Sykes prežíval počas písania I Can't Be Mad ťažké časy

BRATISLAVA - Anglický spevák Nathan Sykes prežíval počas písania skladby I Can't Be Mad ťažké obdobie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný člen kapely The Wanted, ktorá má od roku 2014 pauzu, to prezradil v rozhovore pre britský denník The Sun. "Keď som písal túto skladbu, mal som temné obdobie. Niektorí z nás na tom boli zle. Stratili sme rodinných príslušníkov, mali sme za sebou rozchody a potom sme sa rozhodli, že si dáme pauzu, čo nám trocha pomohlo. Keď som v tých časoch tvoril, hovoril som si, 'Bože, prežívam naozaj ťažké obdobie'. Písanie bolo ako terapia," povedal.


Pieseň I Can't Be Mad sa bude nachádzať na albume Unfinished Business, ktorý spevák plánuje vydať 4. novembra. Rodák z mesta Gloucester na svoju debutovú sólovú nahrávku zaradil celkovo dvanásť skladieb. Medzi nimi sú aj single Kiss Me Quick, Over and Over Again alebo Give It Up (feat. G-Eazy).


Nathan Sykes sa preslávil v spomínanej kapele The Wanted, s ktorou vydal albumy The Wanted (2010), Battleground (2011) a Word of Mouth (2013). Všetky tri nahrávky sa dostali v UK Charte do Top 10. Sykes nahral v roku 2013 dueto Almost Is Never Enough s Arianou Grande. Najúspešnejší bol doteraz jeho menovaný singel Over and Over Again, s ktorým sa v britskom singlovom rebríčku umiestnil na ôsmej priečke.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona