Nathalie Emmanuel si zahrá v pokračovaní filmu Labyrint: Útek

NETKY.SK • 24 Október 2014, 09:19 • 2 min
Nathalie Emmanuel si zahrá v pokračovaní filmu Labyrint: Útek

LOS ANGELES - Anglická herečka Nathalie Emmanuel, ktorá od roku 2013 stvárňuje Missandei v seriáli Hra o tróny (2011), si zahrá v pokračovaní filmu Labyrint: Útek (2014). Dvadsaťpäťročná rodáčka z mesta Southend-on-Sea v Essexe by sa mala predstaviť v úlohe Harriet. Tá vedie skupinu dievčat, ktorým sa podarilo uniknúť z labyrintu.

slovakia

left justify in out

Snímka The Maze Runner: The Scorch Trials bude adaptáciou románu The Scorch Trials amerického spisovateľa Jamesa Dashnera. Do kín by ju mali uviesť na budúci rok v septembri. Okrem Emmanuel sa vo filme objavia aj Dylan O'Brien, Will Poulter, Aidan Gillen, Rosa Salazar a Giancarlo Esposito. Režírovať by ho mal Wes Ball. Nakrúcanie by mali odštartovať v novembri v Novom Mexiku. 

 

Nathalie Joanne Emmanuel je okrem Hier o tróny známa napríklad aj ako Sasha Valentine, ktorú stvárňovala v seriáloch Hollyoaks (1995), Hollyoaks Later (2008) a Hollyoaks: The Morning After the Night Before (2009). Predvlani sa predstavila v krimi Twenty8k. Zahrala si aj vo filme Rýchlo a zbesilo 7, ktorý by sa mal do slovenských kín dostať 2. apríla 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies