Nate Ruess z kapely Fun randí s návrhárkou Charlotte Ronson

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 12:02 • 2 min
Nate Ruess z kapely Fun randí s návrhárkou Charlotte Ronson

LOS ANGELES - Frontman americkej kapely Fun Nate Ruess tvorí pár s anglickou módnou návrhárkou Charlotte Ronson.

slovakia

left justify in out

Pre magazín Us Weekly to potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov z ich okolia. „Randia spolu už niekoľko mesiacov. Sú naozaj šťastní!“ vyjadril sa jeden z nich a zároveň prezradil, že dvojica sa zoznámila vďaka dizajnérkinej sestre, dídžejke Samanthe Ronson.

 

Tridsaťdvaročný Ruess a o štyri roky staršia rodáčka z Londýna sa spolu na verejnosti po prvý raz ukázali v sobotu 19. júla. Zúčastnili sa na podujatí, ktoré sa konalo v areáli kúpeľov na pobreží štátu New York. Dovtedy sa podľa jedného zo zdrojov snažili svoj vzťah držať v tajnosti. Nathaniel Joseph „Nate“ Ruess začínal v kapele The Format, ktorá bola aktívna v rokoch 2001 - 2008. Po jej rozpade si Ruess prizval na spoluprácu multiinštrumentalistu Andrewa Dosta a gitaristu Jacka Antonoffa, s ktorými založili formáciu Fun. Na konte majú dve štúdiovky - Aim and Ignite (2009) a Some Nights (2012), pričom slávu im priniesla až druhá z nich. Nahrávka, z ktorej pochádzajú hity We Are Young (feat. Janelle Monáe) a Some Nights, sa v USA dostala na tretie miesto albumového rebríčka a vo Veľkej Británii na štvrté. Na vlaňajšom udeľovaní Grammy zvíťazili Fun v kategóriách Najlepší nováčik a Pieseň roka (We Are Young). 

 

Charlotte Julia Ronson v súčasnosti pôsobí v New Yorku. V oblečení z jej dielne sa už predviedli napríklad Mischa Barton, Gisele Bündchen, Jennifer Love Hewitt, Lindsay Lohan, Kate Moss, Nicole Richie, Winona Ryder, Jessica Simpson či Gwen Stefani. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona