Natasha Hamilton z Atomic Kitten sa zasnúbila

NETKY.SK • 29 November 2016, 15:26 • 2 min
Natasha Hamilton z Atomic Kitten sa zasnúbila

NEW YORK - Anglická speváčka Natasha Hamilton zo skupiny Atomic Kitten a Charles Gay sa zasnúbili. Tridsaťštyriročná interpretka informovala o novinke prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila spoločnú fotografiu páru.

slovakia

left justify in out

Zásnuby sa konali v New Yorku. "Toto je začiatok nášho spoločného života. Už sa teším na zážitky, ktoré nás čakajú," uviedla speváčka k fotke, na ktorej je možné vidieť aj zásnubný prsteň.

 

 

Natasha Maria Hamilton sa preslávila v spomínanej skupine Atomic Kitten, v ktorej pôsobí od roku 1999. S formáciou vydala všetky tri albumy Right Now (2000), Feels So Good (2002) a Ladies Night (2003). 

Z nahrávok pochádzajú hity ako Whole Again či The Tide Is High (Get the Feeling). Interpretka bola v minulosti vydatá za Riada Errajiho, s ktorým má syna Alfieho. Okrem toho má ďalšieho syna Josha, ktorého otcom je jej bývalý partner Fran Cosgrave. Tretieho syna Harryho má s tanečníkom Gavinom Hatcherom. V septembri 2014 porodila dcéru Ellu Rose, ktorá pochádza zo vzťahu so spevákom Ritchiem Nevillom zo skupiny Five.

 

 

Off to see #wickedthemusical on #broadway I've never seen the show before, super excited! #chritmastree piccy 🎄

Fotka uverejnená používateľom Natasha Hamilton (@natashahamilton),

 

 

Very apt!☺️.....amazing dinner & coctails #beautyandessex #nyc #thanksgiving x

Fotka uverejnená používateľom Natasha Hamilton (@natashahamilton),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona