Natalie Portman sa obáva o svoju diétu

NETKY.SK • 14 September 2013, 08:57 • 2 min
Natalie Portman sa obáva o svoju diétu

BRATISLAVA - Americká herečka Natalie Portman sa obáva, že po presťahovaní do Paríža bude mať problémy s dodržiavaním diéty.

slovakia

left justify in out

"Vegetariánkou som premenlivo od deviatich rokov. Momentálne žijeme v Los Angeles blízko thajskej štvrte, kde máme prístup k veľkému množstvu vegánskej stravy. Majú tam aj skvelé cestoviny. Tie sú mojím obľúbeným jedlom. Paríž sa pre vegánov zlepšuje, môžete si tam dať čokoľvek, keď viete, kde hľadať," vysvetlila.

Tridsaťdvaročná herečka sa do metropoly francúzska sťahuje aj so svojím dvojročným synom Alephom a manželom Benjaminom Millepiedom, ktorý pochádza z Bordeaux. Podľa jej slov je život v Paríži snom každého človeka a aj ona sa naň teší. V rozhovore pre magazín Hello! navyše prezradila, že z nej manžel spravil šéfku tanca Baletu parížskej opery (on sám tam pôsobí ako riaditeľ, pozn. SITA). 

Natalie Portman sa do povedomia verejnosti dostala v roku 1994, keď si po boku Jeana Rena zahrala 12-ročnú Mathildu vo filme Leon. Známa je aj ako Padmé Amidala z prequelovej trilógie Hviezdnych vojen (1999, 2002 a 2005). Zatiaľ najväčší úspech jej kariéry prišiel s hlavnou rolou v spomínanej Čiernej labuti v réžii Darrena Aronofského. Stvárnenie baleríny Niny Sayers prepadajúcej šialenstvu z nej spravilo kráľovnú sezóny filmových cien, keď na prelome rokov 2010 a 2011 ovládla ankety asociácií filmových kritikov a získala aj Critics Choice Award, Independent Spirit Award, Screen Actors Guild Award, britskú cenu BAFTA, Zlatý glóbus i Oscara. Zatiaľ naposledy sa na striebornom plátne objavila v roku 2011, keď sa do kín dostali tri filmy, v ktorých si zahrala - romantická komédia Hlavne nezáväzne, akčné fantasy Thor a dobrodružná komédia Princ a Pruďas. Potom si dala od hrania pauzu a venovala sa materským povinnostiam. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies