Natália Bugyi Vicsápiová víťazka ankety Slovenka roka 2012

NETKY.SK • 31 Máj 2012, 18:32 • 2 min
Natália Bugyi Vicsápiová víťazka ankety Slovenka roka 2012

Natália Bugyi Vicsápiová víťazka ankety Slovenka roka 2012

slovakia

left justify in out

img

Natália Bugyi Vicsápiová, majiteľka tlačiarne Navi Graf spol. s r.o. a predajnej siete Sv. Anna získala počas včerajšieho prestížneho galavečera ocenenie Slovenka roka 2012. V silnej konkurencii úspešných slovenských žien z odvetví, biznis, zdravotníctvo, médiá, šport, či charita, vyhrala nielen vo vlastnej kategórii „ Biznis a manažment“, ale stala sa aj absolútnou víťazkou spomedzi všetkých dvadsaťpäť nominovaných súťažiacich.
Víťaznú sošku v kategórii Biznis a manažment odovzdala Natálii Bugyi Vicsápiovej predsedníčka Top centra podnikateliek Elvíra Chadimová a cenu absolútnej Slovenky roka 2012 prevzala z rúk prvej dámy slovenskej republiky Silvie Gašparovičovej, vyhlasovateľky ankety Márie Rehákovej a minuloročnej absolútnej víťazky ankety Moniky Céreovej, generálnej riaditeľky JT Banky.
„Po ocenení Podnikateľka roka 2010 je výhra v ankete Slovenka roka 2012, druhé prestížne uznanie mojej práce. Ďakujem najmä rodine, kolegom a zamestnancom, bez ktorých by som tieto ceny nezískala“, povedala vo svojej ďakovnej reči, čerstvá absolútna víťazka ankety Natália Bugyi Vicsápiová.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies