Natáčanie Perinbaby 2 sa nezačne načas, nakrúcanie komplikuje počasie

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 09:18 • 2 min
Natáčanie Perinbaby 2 sa nezačne načas, nakrúcanie komplikuje počasie

KEŽMAROK - Nakrúcanie slovenskej rozprávky Perinbaba 2 sa malo začať v Kežmarku vo štvrtok 17. marca. Produkčná spoločnosť Jakubisko Film, s.r.o., však jeho začiatok pre nepriaznivé počasie preložila.

slovakia

left justify in out

Rozprávka si vyžaduje pravú zimnú atmosféru, ktorá však v Kežmarku chýba. Aj keď v utorok (15.3.) v meste nasnežilo, pre film to bolo málo. Manželia Deana a Juraj Jakubiskovci uviedli, že nakrúcanie sa presunie na najbližší vhodný termín. "O novom termíne budeme informovať v niekoľkodňovom predstihu, len čo príde kúsok skutočnej zimy," uviedli Jakubiskovci.

 

V druhej časti slovenskej rozprávky si budú môcť zahrať aj Kežmarčania. Jakubiskovci vyhlásili konkurz na komparz, na ktorý sa prihlásilo viac ako 900 záujemcov. Hoci sa nakrúcanie vo štvrtok (17.3.) neuskutoční, produkčná spoločnosť si údaje prihlásených archivuje a realizačný štáb si z nich vyberie vhodných komparzistov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies