Nastávajúci komisár NBA navrhol skrátiť zápasy o 8 minút

NETKY.SK • 12 November 2013, 14:48 • 2 min
Nastávajúci komisár NBA navrhol skrátiť zápasy o 8 minút

NEW YORK - Trojhodinovým zápasom v basketbalovej NBA popretkávaným oddychovými časmi a komerčnými prestávkami možno odzvoní.

slovakia

left justify in out

Nastávajúci komisár Adam Silver, ktorý 1. februára 2014 preberie žezlo od Davida Sterna, neformálne navrhoval klubom skrátenie riadneho hracieho času o osem minút na štyridsať - tak ako v súťažiach pod hlavičkou Medzinárodnej basketbalovej federácie (FIBA). Päťdesiatjedenročný právnik by takisto rád videl iba trojminútové predĺženia namiesto doterajších päťminútových. Za pravdu mu dáva napríklad bývalý tréner Jeff van Gundy, v súčasnosti televízny analytik.

"Pozrite, zápas v NBA nesmie trvať až tri hodiny. Takáto neúmerná dĺžka popiera všetko, čo divákovi ponúka samotná hra - rýchlosť či atletickosť," domnieva sa Jeff van Gundy. Informoval o tom web Grantland.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies