Nasťa Kuzminová sa už vysťahovala z bytu v Banskej Bystrici, má nové bývanie

NETKY.SK • 16 Január 2016, 12:17 • 2 min
Nasťa Kuzminová sa už vysťahovala z bytu v Banskej Bystrici, má nové bývanie

BRATISLAVA - Známa slovenská športovkyňa Anastasia Kuzminová zažívala pred Vianocami ťažké chvíle. Rodina Kuzminovcov mala pred sviatkami takmer existenčné problémy.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť VaV invest poslala Kuzminovcom pred Vianocami účet za posledné dva roky. Ten bol vyšší ako 20-tisíc eur. Kuzminová nemala peniaze na vyplatenie nájomného 5-izbového bytu, ktorý sa nachádza v Banskej Bystrici. Byt Kuzminovcom „daroval“ Peter Valach zo spoločnosti VaV invest, ktorý si naň začal po dlhom čase robiť nároky. Požadoval od olympioničky nájomné za posledné dva roky.

 

Kuzminovci sa rozhodli z bytu vysťahovať. Hneď po sviatkoch začali s prípravami. Sťahovanie im dalo dosť zabrať. Celá procedúra im trvala približne desať dní.

 

„Bolo to pre nás veľmi náročné obdobie, najmä zo psychickej stránky. Z toho bytu sme sa vysťahovali, trvalo nám to asi 10 dní. Kľúče od neho odovzdáme už o pár dní. Zostali sme bývať v Banskej Bystrici. Ešte nie vo vlastnom, ale aj toto sa budeme snažiť doriešiť. Prvoradé pre nás bolo odísť z bytu na Suchom vrchu,“ povedal Daniel Kuzmin pre Nový Čas.

 

Anastasia Kuzminová je jednou z našich najúspešnejších športovcov. Na olympijských hrách vyhrala tri medaily.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona