Nasri sa už rozhodol, či bude ešte reprezentovať

NETKY.SK • 4 August 2014, 13:41 • 2 min
Nasri sa už rozhodol, či bude ešte reprezentovať

MANCHESTER - Len horko-ťažko pregĺgaval svoju absenciu v nominácii Francúzska na majstrovstvá sveta v Brazílii futbalista Samir Nasri. Dvadsaťsedemročný záložník Manchestru City si však utriedil myšlienky a dospel k záveru, ktorý si zatiaľ necháva pre seba.

slovakia

left justify in out

"Rozhodol som sa už skôr, ale ortieľ vyrieknem, až keď nastane vhodná chvíľa. S reprezentáciou som nikdy nič nevyhral, takže dospieť k tomuto záveru bolo o to ľahšie, navyše keď pôsobíte vo veľkom klube a v sezóne absolvujete mnoho zápasov," uviedol podľa Skysports Francúz s alžírskymi koreňmi, ktorý v júli podpísal s Manchestrom nový kontrakt na päť rokov. 

 

"V klube má významné postavenie, keďže tam patrí do základnej zostavy, ale to nie je prípad francúzskeho tímu," argumentoval tréner Didier Deschamps nezaradenie Nasriho do francúzskeho tímu na MS. Marseillský rodák reprezentoval rodnú krajinu dosiaľ 41-krát, dal päť gólov a podľa všetkého k nim ďalšie nepribudnú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies