Nasri: Messi a Ronaldo hrajú v inej galaxii

NETKY.SK • 24 Február 2015, 19:30 • 2 min
Nasri: Messi a Ronaldo hrajú v inej galaxii

MANCHESTER – Francúzsky stredopoliar Manchestru City Samir Nasri zložil poklonu svojmu súperovi Lionelovi Messimu. City dnes privíta na svojom štadióne Barcelonu v prvom osemfinálovom zápase Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný záložník City povedal, že "Lionel Messi z Barcelony a Cristiano Ronaldo z Realu Madrid hrajú vo svojej vlastnej galaxii."

Dnes večer sú na programe ďalšie osemfinálové zápasy Ligy majstrov a Nasri bude pravdepodobne čeliť obávanému smrtiacemu triu Barcelony – Messi, Neymar, Suárez. Temperamentný Uruguajčan sa postupne integroval do kádra trénera Luisa Enriqueho, avšak Nasri vyhlásil, že Suárez sa s Mesiim nemôže v žiadnom prípade porovnávať.

"Myslím si, že Messi a Ronaldo hrajú vo svojej vlastnej galaxii. Oni dvaja súperia len medzi sebou," povedal Nasri pred novinármi. "Ostatní ako Suárez a Neymar sú na rovnakej úrovni ako náš Sergio Agüero. Keď je Sergio fit, tak podrží tím a dáva góly. Myslím si, že Messi je v inej galaxii."

 


"V Liverpoole bol Suárez hlavný útočník, ale v drese Barcelony tých 70 gólov nedá, pretože veľa pomáha prihrávkami a otvára priestor pre Messiho a Neymara. Samozrejme, že je dobrý, ale v Barcelone už toľko gólov nedá. V Liverpoole bol tím postavený okolo neho, ale v Barcelone je jednoducho najdôležitejší Messi. Keď prestúpite do veľkoklubu, tak sa s takýmito vecami musíte proste vysporiadať."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies