Nasri, Ben Arfa a ďalší, čelia disciplinárnemu vyšetrovaniu kvôli správaniu sa na Euro 2012

NETKY.SK • 3 Júl 2012, 15:34 • 2 min
Nasri, Ben Arfa a ďalší, čelia disciplinárnemu vyšetrovaniu kvôli správaniu sa na Euro 2012

Nasri, Ben Arfa a ďalší, čelia disciplinárnemu vyšetrovaniu kvôli správaniu sa na Euro 2012 - Futbal PARÍŽ - Francúzska futbalová federácia (FFF)začala disciplinárne konanie proti štyrom hráčom tímu Francúzska, ktorí sa predstavili na Euro 2012. Samir Nas

slovakia

left justify in out

imgPARÍŽ - Francúzska futbalová federácia (FFF)začala disciplinárne konanie proti štyrom hráčom tímu Francúzska, ktorí sa predstavili na Euro 2012.

Samir Nasri, Hatem Ben Arfa, Jeremy Menez a Yann M'Vila budú predvolaní pred disciplinárnu komisiu FFF kvôli rôznym priestupkom, ktorých sa dopustili v priebehu turnaja v Poľsku a na Ukrajine.

Stredopoliar Manchestru City, Nasri, bude vyšetrovaný kvôli jeho ostrej hádke s novinárom po vyradení jeho tímu Španielskom vo štvrťfinále.

Útočník Newcastle, Ben Arfa, bol údajne zapletený do hádky v šatni po prehra 0:2 so Švédskom v poslednom zápase Francúzska v skupine D.
Stredopoliar PSG, Menez, má byť vyšetrovaný kvôli údajným urážlivým gestám na brankára Huga Llorisa.

Stredopoliar Rennes, M'Vila, si pohneval FFF, keď ignoroval trénera Laurenta Blanca po jeho striedaní v zápase proti Španielsku.

Tieto tvrdenia oživili spomienky na katastrofálne Majstrovstvá sveta 2010, keď Francúzsko vypadlo v základnej skupine potom, čo hráči odmietli trénovať po trénerovom vylúčení Nicolasa Anelku z tímu.
Pri tejto príležitosti boli Anelka, Patrice Evra, Franck Ribery a Jeremy Toulalan potrestaní FFF rôznymi zákazmi.

Prezident FFF, Noel Le Graet, na dnešnej tlačovej konferencii taktiež potvrdil, že žiadny hráč 23-členného tímu nedostane svoju odmenu, keď povedal: " Tieto peniaze sú zablokované a možno ich prerozdelíme a možno nie."

Le Graet taktiež oznámil, že to bude trvať možno ešte týždeň, než FFF oznámi nástupcu bývalého trénera národného tímu, Blanca.
Blanc cez víkend oznámil, že sa rozhodol nepredĺžiť zmluvu s FFF po sklamaní z účinkovania na Euro 2012.
Didier Deschamps sa okamžite stal favoritom na uvoľnený post pri národnom tíme, keď oznámil, že skončil na lavičke Marseille po vzájomnej dohode s klubom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona