Našli sa telesné pozostatky dvoch nezvestných detí zo španielskej Córdoby

NETKY.SK • 27 August 2012, 11:39 • 2 min
Našli sa telesné pozostatky dvoch nezvestných detí zo španielskej Córdoby

Našli sa telesné pozostatky dvoch nezvestných detí zo španielskej Córdoby - Krimi V pátraní po dvoch deťoch z juhošpanielskej Córdoby, chlapčekovi Josém (2) a jeho staršej sestre Ruth (6), ktoré sú nezvestné od októbra 2011, došlo k dramatickému zvratu. A

slovakia

left justify in out

imgV pátraní po dvoch deťoch z juhošpanielskej Córdoby, chlapčekovi Josém (2) a jeho staršej sestre Ruth (6), ktoré sú nezvestné od októbra 2011, došlo k dramatickému zvratu.
      Ako vyplýva z informácií televíznej stanice Canal Sur, ktorá sa odvoláva na nový odborný posudok znalcov objednaný matkou nezvestných, zvyšky kostí, ktoré sa našli pri jednej spaľovacej peci, patria hľadaným deťom. Vyšetrovatelia síce zdôraznili, že tento poznatok musia potvrdiť ešte policajní experti, súčasne však nenechali nikoho na pochybách, že očakávajú rovnaký výsledok.
      Zvyšky kostí sa našli už krátko po zmiznutí detí pri spaľovacej peci na pozemku jedného z príbuzných ich otca. Prvá analýza však vylúčila, že by patrili človeku, tvrdiac, že ide zrejme o kosti zvieraťa. To však bol pravdepodobne omyl, ktorý podľa spomínanej televíznej stanice mohol súvisieť s faktom, že pri spaľovaní pri teplote viac ako 800 stupňov dochádza k zničeniu väčšiny organických látok.
      Obe deti ohlásil na polícii ako nezvestné ich otec v októbri 2011. Podľa jeho slov sa mu deti stratili počas prechádzky v miestnom parku v Córdobe. Polícia však ohlasovateľovi (39) neuverila a zadržala ho. Podozrivý, ktorý nežije s matkou detí v jednej domácnosti, je odvtedy vo vyšetrovacej väzbe.
      Vyšetrovanie prípadu pokračuje.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies