Našli ho: Bulhara, ktorý skopol ženu zo schodov zatkli, má kriminálnu minulosť

NETKY.SK • 19 December 2016, 16:00 • 2 min
Našli ho: Bulhara, ktorý skopol ženu zo schodov zatkli, má kriminálnu minulosť

BERLÍN – Začiatkom decembra sa v berlínskom metre odohral brutálny útok na mladú ženu. Minulý týždeň polícia identifikovala útočníka ako Bulhara, ktorý je otcom troch detí. Dnes polícia informovala, že sa ho podarilo vypátrať a zatknúť.

slovakia

left justify in out

Podľa nových zistení je útočník Svetoslav Stoykov (27) bulharskej polícii dobre známy. V minulosti bol niekoľkokrát odsúdený za lúpeže a výtržníctvo.

 

img

 

K jeho zatknutiu pomohli všímaví ľudia. Stoykov pôvodom z Varny sa na čas ukryl u svojich blízkych v Nice, no neskôr sa rozhodol vrátiť do Berlína. Počas cesty autobusom Eurolines mal telefonát a rozprával dosť hlasno. Podozrivý hovor zachytil ďalší cestujúci a so šoférom informovali políciu. Po príchode do Berlína autobus obkľúčila polícia a zatkla ho.

 

Stoykova čaká súdny proces, je obvinený z ťažkého ublíženia na zdraví a hrozí mu väzba od šesť mesiacov až na 10 rokov. K činu sa zatiaľ nepriznal.

 

Otrasný čin zachytili bezpečnostné kamery. Muž sa priblížil k žene kráčajúcej po schodoch a silno ju kopol do chrbta. Tá Preletela niekoľko metrov a celá sa doudierala. Útočník potom išiel ďalej akoby nič a ženu ratovali okoloidúci. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies