Násilník kopol ženu do chrbta a ukradol jej mobil

NETKY.SK • 22 Jún 2011, 13:13 • 2 min
Násilník kopol ženu do chrbta a ukradol jej mobil

Násilník kopol ženu do chrbta a ukradol jej mobil

slovakia

left justify in out

Polícia vypátrala muža, ktorý v Seredi prepadol 20-ročnú ženu. Koncom mája v nočných hodinách išla aj s kamarátkou po Jesenského ulici. Tam sa s ňou rozlúčila a ďalej pokračovala sama domov. Obďaleč si všimla neznámeho muža, ktorému nevenovala pozornosť, no potom zistila, že muž ju sleduje. Na rohu obytného domu sa k nej rozbehol a zozadu ju kopol do chrbta. V dôsledku fyzického útoku žena spadla na trávnik a z vrecka jej vypadol mobilný telefón. Ten si páchateľ za sprievodu vulgárností zobral a odišiel.
      Kriminálna polícia podozrivého vypátrala a vyšetrovateľ obvinil 29-ročného muža zo Šoporne, už v minulosti trestaného za viacero násilných a majetkových trestných činov. V súčasnosti čelí už piatemu obvineniu zo zločinu lúpeže a obvineniu z krádeže a porušovania domovej slobody. Vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie.
Zdroj: KR PZ Trnava



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona