Násilie v Bratislave: Policajti obvinili z ublíženia na zdraví 32-ročného Dušana!

NETKY.SK • 27 Október 2014, 14:31 • 2 min
Násilie v Bratislave: Policajti obvinili z ublíženia na zdraví 32-ročného Dušana!

BRATISLAVA - Polícia obvinila z prečinu výtržníctva v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví a prečinom nebezpečného vyhrážania sa 32-ročného Dušana z Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, obvinený v nedeľu 26. októbra približne o 1:00 na križovatke ulíc Obchodná a Poštová v Bratislave fyzicky napadol 37-ročného muža, ktorého niekoľkokrát udrel do tváre. Napadnutý z miesta utiekol, následne sa však na miesto vrátil a obvinený ho opätovne fyzicky napadol. Spôsobil mu pritom viaceré zranenia tváre a rúk, liečiť sa bude viac ako sedem dní.

 

Obvinený po útoku odišiel smerom k Suchému mýtu, kde ho zastavila policajná hliadka. V prítomnosti hliadky sa obvinený verbálne vyhrážal poškodenému, pričom vyhrážky smeroval aj k policajtom. Muža zadržali a umiestnili ho v cele policajného zaistenia. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona