Našiel sa vinník z nahlásenia bomby v Slovenskej televízii: Obvinili 41-ročného Bratislavčana

NETKY.SK • 5 Júl 2017, 11:22 • 2 min
Našiel sa vinník z nahlásenia bomby v Slovenskej televízii: Obvinili 41-ročného Bratislavčana

BRATISLAVA - Policajti obvinili 41-ročného Ján Z. z Bratislavy z prečinu šírenia poplašnej správy.

slovakia

left justify in out

Obvinený podľa polície v utorok v popoludňajších hodinách nahlásil bombu v priestoroch budovy televízie v Mlynskej doline.

V utorok krátko po 15:15 prostredníctvom linky 158 polícii oznámili prítomnosť bomby v priestoroch budovy verejnoprávnej televízie v bratislavskej Mlynskej doline. Policajti opäť vykonali všetky potrebné bezpečnostné opatrenia a evakuovali približne 150 osôb. Priestory následne prehľadali so psom vycvičeným na vyhľadávanie výbušnín, pričom prehliadku ukončili s negatívnym výsledkom.

V rámci operatívno-pátracej činnosti policajti v krátkom čase vypátrali muža podozrivého z nahlásenia nepravdivej správy a previezli ho na policajné oddelenie. Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie voči 41-ročnému Jánovi Z. z Bratislavy z prečinu šírenia poplašnej správy. Následne ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

Za vedomé oznámenie nepravdivej poplašnej správy a spôsobenie nebezpečenstva vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva hrozí obvinenému v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona