Našiel Fernando Torres svoju stratenú formu?

NETKY.SK • 29 Január 2015, 20:20 • 2 min
Našiel Fernando Torres svoju stratenú formu?

MADRID – Bývalý elitný kanonier Liverpoolu Fernando Torres znova nachádza svoju stratenú formu. Od svojho návratu do Atlética Madrid už strelil tri góly a na každý mu stačilo maximálne 49 sekúnd od úvodného hvizdu rozhodcu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný útočník mal povesť obávaného kanoniera počas pôsobenia v Liverpoole a obrana každého tímu Premier League sa pred ním musela mať na pozore! Počas januárového prestupového obdobia v roku 2011 prestúpil do konkurenčného klubu Chelsea Londýn a od toho momentu to s ním išlo dolu vodou. V drese The Blues odohral dovedna 176 zápasov (Premier League, Liga majstrov, FA Cup, Ligový pohár, Community Shield Cup, FIFA MS sveta klubov, Európska liga a Superpohár UEFA), v ktorých strelil 45 gólov. Podľa prestupovej čiastky by sme mohli napísať, že každý gól vyšiel Chelsea 1,11 milióna libier, keďže do klubu prišiel za £50 mil.

 

Počas uplynulého letného prestupového obdobia odišiel Torres do talianskeho AC Miláno, kde sa však nedokázal presadiť, keď v 11 zápasoch dal iba jediný gól. V januári sa dohodol na prestupe do svojho bývalého klubu Atlético Madrid a zda sa, že tu objavil svoju dávno stratenú formu.

 

V drese Atlética strelil už svoj tretí gól a neboli to hocijaké góly. Prvé dva góly dal v osemfinálovom odvetnom zápase Copa del Rey na pôde Realu Madrid, keď mu stačilo najprv 49 sekúnd od výkopu, aby strelil svoj premiérový a zároveň veľmi dôležitý gól. Druhý prišiel v rovnakom zápase, keď 35 sekúnd od zahájenia druhého polčasu opäť skóroval a zabezpečil tak svojmu tímu postup do štvrťfinále. Tretí gól sa niesol presne v tom istom duchu, keď v domácej odvete štvrťfinálového zápasu proti Barcelone skóroval už po 40 sekundách od úvodného výkopu.

Vyzerá to tak, že hosťovanie v jeho rodnom klube mu urobilo dobre. Tri góly v zápasoch Copa del Rey prišli v najlepšej chvíli a oživili Torresovu zašlú slávu a kariéru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies