Naši hokejisti relaxovali na motokárskej dráhe, niektorí aj bez vodičáku!

NETKY.SK • 8 Máj 2013, 09:09 • 2 min
Naši hokejisti relaxovali na motokárskej dráhe, niektorí aj bez vodičáku!

HELSINKI - Slovenskí hokejoví reprezentanti v utorok popoludní prišli počas jazdenia na motokárach na iné myšlienky. Hráči sa v špecializovanej hale dobre odreagovali a zabavili.

slovakia

left justify in out

Na motokárovej dráhe sa preháňal aj najmladší člen výberu Marko Daňo. Osemnásťročný útočník nemá ešte vodičský preukaz. „Nikto mi to nepripomenul. Jedine prezident zväzu Igor Nemeček si robil zo mňa srandu, že si mám dávať pozor, aby ma nezatkli. Už si však robím vodičský preukaz,“ povedal Marko Daňo.

Trenčiansky odchovanec sa už teší, kedy dostane potrebné doklady a začne jazdiť samostatne. Zatiaľ sa musí spoliehať na pomoc od iných. „Mal som už prvú jazdu, išlo mi to celkom dobre. Uvidíme, ako to pôjde ďalej. Už sa teším, že budem nezávislý a jazdiť, kam potrebujem,“ uviedol trenčiansky odchovanec. 

Utorkovú popoludňajšiu návštevu zobral ako vhodnú formu relaxu. Po náročnom zápasovom programe prišla táto pauza vhod a hráči navyše zmenili prostredie. „Je to super. Konečne sa nenudíme iba na hoteli a nehráme Playstation,“ spokojne skonštatoval Daňo, ktorého po motokárach poriadne boleli ruky. 

Rodák z rakúskeho Eisenstadtu momentálne nie je na oficiálnej súpiske a čaká na šancu na šampionáte. S tímom pravidelne trénuje, ale súboje sleduje len z tribúny. „Čaká sa na chalanov z NHL a viem, že je potrebné miesto pre nich. Dúfam však, že ma tréneri dopíšu na súpisku. Verím, že sa chalanom bude naďalej dariť. Na tribúne sú to poriadne nervy. Sledujete zápas a nemôžete doňho zasiahnuť. S Nemcami som skoro vytrhol stoličku od nervozity,“ priznal Marko Daňo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies