Naši hokejisti odcestovali do Minska s pokorou

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 08:13 • 2 min
Naši hokejisti odcestovali do Minska s pokorou

BRATISLAVA - Slovenskí hokejoví reprezentanti odcestovali do bieloruského Minska, kde ich od piatka čakajú boje na svetovom šampionáte. Zverenci Vladimíra Vůjtka odchádzali z Bratislavy s pokorou. Po rannom budíčku nabral autobus smer letisko Schwechat, odkiaľ krátko pred desiatou má reprezentácia odletieť do Bieloruska. Po prílete a vybalení čaká ešte podvečer na tím prvý tréning.

slovakia

left justify in out

"Osobne sa teším na nadchádzajúce majstrovstvá sveta, keďže po dvoch šampionátoch na poloprázdnych štadiónoch vo Švédsku a Fínsku by teraz mali byť zápasy vypredané. Bielorusi majú dva krásne štadióny, videli sme zázemie, kabínu i možnosti na tréning. Čaká nás skvelé prostredie. Pred začiatkom majstrovstiev sveta ešte musíme doladiť niektoré detaily našej hry," povedal tréner Vladimír Vůjtek. 

 

Ešte v utorok večer pred odchodom si reprezentanti pozreli hru Polooblačno v Radošinskom naivnom divadle. Po skončení predstavenia odovzdal kapitán výberu Miroslava Šatana šéfovi RND Stanislavovi Štepkovi podpísaný dres. Šatan už s reprezentáciou navštívil viacero divadelných predstavení. V roku 1994 v rámci prípravy na turnaj C-kategórie majstrovstiev sveta bol s mužstvom aj na opere. "Polooblačno bolo na odreagovanie veľmi dobré," uviedol na webe Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Šatan. 

 

Hra zameraná na život na Slovensku v období rokov 1900 až 1950 zabavila všetkých divákov. "Mne sa to veľmi páčilo. Ihneď by som to bral a navštevoval takéto predstavenie aspoň raz do týždňa. Vždy, keď sa mi naskytla príležitosť, zašiel som do divadla," povedal pre zväzový web útočník Dávid Skokan. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies