FOTO Naši hokejisti absolvovali fotenie, Tatar spadol z lavice!

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 15:17 • 2 min
FOTO Naši hokejisti absolvovali fotenie, Tatar spadol z lavice!

MINSK - Slovenskí hokejoví reprezentanti absolvovali v utorok v Minsku pred popoludňajším tréningom spoločné oficiálne fotografovanie pre potreby Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF).

slovakia

left justify in out

Po tom, čo v nedeľu museli plánované fotenie zrušiť, keďže sa naň nedostavil fotograf IIHF, za bez komplikácií nezaobišla ani utorková akcia. Tomáš Tatar sa stojac korčuľami na zadnej lavici šmykol a nekoordinovane spadol, našťastie sa incident zaobišiel bez zranenia a vyvolal iba úsmevy na tvárach spoluhráčov.

 

Utorkový tréning vo vedľajšej hale Arény Čižovka bol nakoniec dobrovoľný. Viedli ho asistenti Peter Oremus a Vladimír Országh a zúčastnili sa na ňom iba jedenásti hráči - brankári Jaroslav Janus, Július Hudáček, obrancovia Marek Ďaloga, Juraj Valach, Peter Čerešňák, Vladimír Mihálik a útočníci Tomáš Marcinko, Martin Réway, Juraj Mikúš, Andrej Šťastný a Marcel Haščák. Ostatní si dopriali pred stredajším zápasom s Nórskom (19.45 SELČ) oddych.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies